Top 10 Disaster Recovery Quiz Questions With Answers

Welcome to our comprehensive guide on disaster recovery, a vital aspect of business resilience in the face of unexpected challenges. Organizations must be prepared to navigate and recover from various disruptions, from natural disasters like hurricanes and earthquakes to cyberattacks and system failures. In this blog, we’ll explore the importance of disaster recovery planning and provide actionable insights to help businesses mitigate risks and ensure continuity during times of crisis.

So, let’s move on to the quiz questions with answers.

  1. Q1. A(n) is any system resource that is placed in a functional system but has no normal use in that system. If it attracts attention, it is from unauthorized access and will trigger a notification or response

    Select one
    a. honeytoken 
    b. honeynet 
    C. honeypot 
    d. wasp trap

  2. Q2. A(n) is the set of rules and configuration guidelines governing the implementation and operation of IDPSs within the organization.

    Select one: 
    a. attack stimulus 
    b. confidence policy 
    c. site policy  
    d. IR policy

  3. Q3. A rootkit is one that becomes a part of the system bootstrap process and is loaded every time the system boots.

    Select one: 
    a. usermode 
    b. memory-based 
    C. kernel-mode 
    d. persistent 

  4. Q4. In an attack known as valid protocol packets exploit poorly configured DNS servers to inject false information and corrupt the servers' answers to routine DNS queries from other systems on that network.

    Select one: 
    adenial-of-service (DoS) 
    b. DNS cache poisoning 
    c. port mirroring 
    d. evasion

  5. Q5. Like the Wiretap Act's prohibition on intercepting the contents of communications, the traffic data relating to communications.

    Select one: 
    a. Computer Security Act 
    b. Electronic Communication Protection Act 
    c. Pen/Trap statute 
    d. Fourth Amendment to the U.S. Constitution

  6. Q6. During testing, the testers have access to the source code.

    Select one: 
    a. blackbox 
    b. whitebox 
    c. user 
    d. acceptance

  7. Q7. used to prove with absolute certainty that a program worksWe stop software testing 

    Select one: 
    a. when other products in the market are no longer a treat 
    b. when the administration is satisfied of the product 
    c. when all the planned test cases are executed and all the problems found are fixed 
    d. when the users are no longer interested in testing the new software 

  8. Q8. Complete testing, the testers do not have access to the source code.

    Select one
    a. blackbox 
    b. whitebox 
    c. user 
    d. acceptance

  9. Q9. There are several levels of software testing. This may not include

    Select one: 
    a. Integration and system testing 
    b. Basic testing 
    c. Unit testing 
    d. Functional testing 

  10. Q10. The main purpose of testing includes which of the following?

    Select one: 
    a. Finding faults 
    b. Assessing and ensuring quality 
    c. Estimating defect repair effort 
    d. All of these are correct. 

Answers: MIS Quiz Questions

  1. a
  2. c
  3. d
  4. b
  5. c
  6. b
  7. c
  8. a
  9. d
  10. a

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *